Tel: (+47) 370 99 505

Kvalitet i alle ledd, og en genuin interesse for faget, er selve grunnstenen i bedriften

Henriksen Snekkeri startet i sin tid opp med utgangspunkt i møbelsnekkerfaget. I dag hvor bediften i større grad er blitt en leverandør av komplette innredninger, så er fremdeles kvaliteten i håndverket en viktig faktor.

Eksempler på vår kvalitet som håndverksbedrift er synlig i leveranser til blant annet Det kongelige slott og Stortinget. Sistnevnte har vi en rammeavtale med, og alt fra stortingspolitikernes sittebenker til talerstoler og innredningelementer oppgraderes og suppleres av våre dyktige møbelsnekkere. Et annet eksempel på kvalitetshåndverk er spisebordene vi produserer for Nora of Norway. Bordene består av heltre ben som vi har høvlet og limt sammen av nøye utvalgte eikematerialer. Videre har bordplatene finèr, som er sydd på i vår fabrikk og laminert overliggende med en heltre kant slik at skjøten blir usynlig.  Bordene er blant annet levert som møtebord til den norske ambassaden i Roma.

Leveranser til privatpersoner utgjør en stadig mindre andel, men fremdeles produserer vi skreddersydde bibliotek, kjøkken, trapper og annen innredning til boliger hvor kvalitet og detaljer teller.

Vi tar vare på Stortinget

Henriksen Snekkeri har rammeavtale med Stortinget. Det innebærer  fortløpende leveranser av møbler og innrednings-elementer til hele stortingskvartalet. Avtalen inkluderer også oppgradering og utskiftninger av interiør. Oppdraget ble tildelt i konkurranse med de beste håndverksbedriftene i Norge.

Foto over:  I 2010 hadde snekkeriet oppdraget med å bygge om pultene i stortingssalen for å integrere ny teknologi.

Back to Top