30 år med yrkesstolthet

NORSK PRODUKSJON
Henriksen snekkeri, med produksjon i Arendal, har levert møbler og innredninger med høy kvalitet i over 30 år. Dyktige ansatte, møbelsnekkere med fagbrev, gjør at kunder som Stortinget, Den norske Opera, Nasjonalmuseet, Deichman bibliotek, Kulturhistorisk museum, Flesland Lufthavn, Oslo Lufthavn, Kunsthøgskolen i Bergen – og mange andre krevende kunder, i årevis har valgt oss som leverandør.

KOMPETANSE
Vi har gjennom flere år bygget opp en sterk kompetanse som kombinerer håndverk og design/konstruksjon. Med flere industridesignere på laget, prosjektledere, salgs- og kundesupport og ikke minst faglig dyktige håndverkere, får vi til avanserte innredninger. Vi modellerer løsninger i 3D, har datastyrt fres, og har et nettverk av dyktige underleverandører på metall, glass, elektronikk, stein, betong – som gjør oss i stand til å sette sammen komplette leveranser.

FOKUS PÅ MILJØ
Henriksen snekkeri har satt seg som mål å bli bransjens beste på miljø. Vi har implementert miljøstyringssystem og er Miljøfyrtårn sertifisert. Vi har mange års erfaring med  BREEAM NOR krav og jobber aktivt med å optimalisere produksjon og produksjonsteknikker for å tilfredsstille de strengeste miljøkrav. Vi både bygger om og pusser opp møbler og innredninger, kan produsere ny innredning med brukte materialer og bistå med returordninger. Med tre som kjernemateriale er våre produkter allerede fra starten av basert på fornybare råvarer, og med riktig behandling og sammenstilling, et bærekraftig og varig alternativ.